Sunday, November 28, 2010

will update soon babeh soon.

adui, nampaknya dah lebih sebulan wedding journal sunyi sepi kan, byk photos yg x di update . sorry sorry sorry *lagu korea* dari SBXS. insyaallah akan di update sikit demi sedikit mulai hari ini !!!



Sunday, October 17, 2010

teaser : Adan & Mel

date : 10.10 | 16.10 | 17.10
location : selayang , FRIM Kepong , Keramat


will update soon !


Wednesday, October 13, 2010

engagement of Ally

date : 02 Oct 2010
location : bukit indah, amp

teaser, majlis pertunangan ally yg cukup sederhana dan meriah . will update soon




Friday, August 20, 2010

azim . amah - outdoor

date : 12 June 2010
location : tg karang, selangor

selamat pengantin baru senior ! hee, mereka ni senior aku time sekolah lagi. ni sebahgian dari album outdoor, reception n nikah x di upload. hee. dua2 ni mmg best, happening !!. apa pon, sekali lg SBXS mengucapkan selamat hari raya, eh. slmt pengantin baru :)




Reception of Fazly & Fieza

date : 31 july 2010
location : seremban2.

first of all, tahniah diucapkan kpd pasangan fazly n fieza. both are cute n nice. SBXS ampun maaf lambat update kat blog ni disebabkan byk agenda dan kesibukan kami. btw, mereka sgt suka bergambar, byk lg gmbr cantek2 tp kami hanya upload sedikit je. hehe. selamat pengantin baru dari kami dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)






Friday, July 23, 2010

SBXS album's


our custom/storybook album sample.
any ques : sbxs.wedding@gmail.com

TQ

Tuesday, July 20, 2010

Engagement of Zaki & Aniza

date : 13 Jun 2010
location: Tmn Maluri, KL

hello hello semua, sorry lambat update utk Aniza. Majlis yang simple but meriah. cantik mengenakan baju berwarna purple . dari SBXS semoga bahagia :)





Monday, July 19, 2010

Engagement of Ezwan & Syira

date : 17 July 2010
location : Senawang,Seremban

hello semua, kali ni teringin plak nk main black&white . ok ke x ok ? hee. btw, syira so cute n supportive. rupa rupanya syira bertunang dgn adek kepada Joned. laaa, kecil je dunia . so, enjoying watch it with new B&W series :)







Wednesday, July 14, 2010

Wan & leen Reception & Solemnization

date : 30 may & 06 june 2010
location : ampang & bentong

pengantin iaitu kawan boy since sekolah, dorang pon couple since form4 . hebat kan. penantian selama 8 tahun akhirnya .. tang tang . ke jinjang pelamin jua :) congrats both of you. happy many returns :)









Thursday, June 24, 2010

assalamualaikum

hello semua,

kami sedang menyiapkan beberapa asignment utk client kami, blog akan di update tidak lama lagi.


tq for still with us . love ya !

Thursday, June 10, 2010

Firdaus & Tasha

date : 06 june 2010
location : Subang

majlis pernikahan berlangsung di masjid subang, dan ke esokan harinya berlangsung majlis yg penuh gemilang di ballroom Singgah Sana Hotel, PJ .




Wednesday, June 2, 2010

Sunday, April 25, 2010

Shah & Aimie Majlis Merisik

date : 17 April 2010
location :Shah Alam
photographer : bumi n boysebol
editing : boysebol

majlis merisik dibuat kecil kecilan di rumah aimie, ni event yg dirancang before majlis bertunang n nikah :)
thanks for aimie's family. tunggu utk majlis tunang, nikah n sanding upcoming :)




Monday, March 22, 2010

Fahmi & Asnida Engagement Day

date : 21 March 2010
location : ampang
photographer : bumi n boysebol
editing : boysebol

pertunangan yang simple n buat outdoor sket utk banner wedding dorang. thanks fahmi hire kami :)





Wednesday, March 17, 2010

Syaza Engagement Day

date : 14 March 2010
location : Rinching, semenyih
photographer : boysebol
editing : boysebol

tunang dah mmbe aku sorang ni. tahniah syaza. nanti reception kalau sudi jemputla kami lagi :)